Arkiv for November, 2016

Stenging av vannet!

På grunn av nødvendig vedlikehold i teknisk rom vil alt tappevann bli stengt onsdag 7 desember fra kl 09:30 og ut over dagen. det er dessverre vanskelig å si hvor lang tid det vil ta, men vi regner med noen timer. Vannet blir koplet tilbake så snart vi er ferdige.

30. november 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder.

Trenger du ny WiFi ruter?

I forbindelse med at avtalen med Canal Digital er forlenget fra 1. januar 2017, har vi fått tilbud om at alle vil få en trådløs ruter levert. Det vil si at den blir levert til alle, og vil være en del av utstyret som tilhører Canal Digital og borettslaget. Ruteren er den som Canal Digital tilbyr sine kunder til 990 kroner. Les mer om den her. Kvaliteten på denne ruteren er meget god, og det vil være en god erstatning for de av dere som har en billig eldre ruter som kanskje ikke takler de nyeste protokollene. Dere er selvfølgelig ikke nødt til å bruke den (mange av dere har kanskje allerede kjøpt en slik?), men den må uansett oppbevares slik at den følger utstyret som er levert av Canal Digital ved eventuell flytting eller oppsigelse av avtalen. Kontakt eventuelt styreleder hvis dette blir uklart?

I tillegg til ruteren, har vi også fått redusert prisen slik at vi de neste årene sparer noen kroner i måneden. Nærmere informasjon kommer i postkassen senere.

28. november 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Heisene kontrollert av Norsk Heiskontroll.

Norsk Heiskontroll har i dag vært her og sikkerhetskontrollert heisene våre. Det ble ikke funnet noe å sette fingrene på og heisene er nå sikkerhetsgodkjent for 2 nye år.
13. November 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Løse gjenstander på veranda?

Vi nærmer oss vinter og vi har sluppet billig unna eventuelle høststormer hittil. I 2014 hadde vi noen tilfeller av at store gjenstander (plastbord og stoler) blåste ned fra verandaer i etasjer høyt oppe i byggene. Heldigvis førte dette ikke til skade på verken folk eller bygninger.

I fjor vinter hadde vi faktisk en storm som var så kraftig at blomsterurnene på plassen måtte tjores fast for ikke å bli blåst over ende!

Det er viktig at alle rydder bort fra, eller sikrer alle løse gjenstander på verandaene sine slik at vi unngår tilfeller av at ting blåser ned. Det kan være stort vindfang i et plastbord og eventuelt andre gjenstander som ligger løst eller henger på verandaene, så ta en ekstra runde og sjekk at ikke du har noe liggende som vinden kan ta med seg.

9. november 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder

KabelTV og Internettsignalene borte.

KabelTV og Internet forsvant ca kl 23 i kveld. Får håpe Canal Digital får orden på det i løpet av natten. Kundetelefonen er dessverre stengt, så det er ikke så lett å få meldt fra før i morgen tidlig.

3. november 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Oppdatering:

Signalene kom tilbake ca kl.: 04:15, så det var ikke nødvendig å melde feilen.