Arkiv for December, 2016

Dørlåsen i hus 4 er skiftet.

Jeg har i dag skiftet låskassen på ytterdøren til Hus 4, og låsen er nå i orden igjen.

27. desember 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

Dørlåsen på ytterdøren til hus 4 er ødelagt!

Dørlåsen på ytterdøren til Hus 4 er dessverre gått i stykker. Jeg fikk dessverre ikke informasjon om dette før i dag (1. juledag), og det er vanskelig å få det reparert nå i julen dessverre. Det viser seg at det er selve låskassen som er ødelagt og må skiftes. Jeg har prøvd i morgentimene i dag å trikse med å bytte deler fra noen andre dører, men ingen av låskassene til andre dører passer i denne døren dessverre. Jeg måtte derfor gi opp å få ordnet dette i dag dessverre.

Jeg håper å få tak i en ny på tirsdag 27. desember når butikkene er åpne igjen. Forhåpentligvis har Låsservice delene på lager.

I mellomtiden må dere bruke den elektriske døråpneren når dere skal ut, og hvis dere skal låse dere inn, må dere enten bruke kode eller gå via garasjen. Nøkkelen passer i alle dører til garasjen, så hvis du går ned en av trappene ved et av de andre husene, kan du låse deg inn den veien.

Hvis du får problemer, kontakt meg så skal jeg være så behjelpelig som det er mulig.

Fortsatt god jul!

25. desember 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Julehilsen fra Canal Digital.

Vi har mottatt en julehilsen fra Canal Digital. Hent ned vedlagte Julehilsen fra Canal Digital, og presenter det i Expert Fana, og du får en valgfri vare til “personalpris”. Tilbudet gjelder til og med julaften, så du bør være rask.

21. desember 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

Flasker i søppelkassen på tunet.

Vaktmesteren vår klager over at det legges poser med tomme vinflasker i søppelkassen på tunet. Søppelkassen på tunet skal ikke brukes til slikt, men er ment å holde lekeplassen ryddig. Plassen brukes også av mange utenforstående, og tilbudet er ment for å unngå at man kaster fra seg søppel når man er på plassen.

Vaktmester tømmer denne søppelkassen i vårt bossug, og det medfører ekstra kostnader for oss, hvis hun må frakte bosset med seg fordi det ikke er restavfall.

Vær derfor snill å unngå å kvitte deg med tomflasker på denne måten.

14. desember 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Tappevannet er tilbake.

Tappevannet er nå tilbake, etter at en regulatorventil er blitt skiftet i teknisk rom. Heldigvis tok det mye kortere tid enn egentlig planlagt, (litt under en time).

7. desember 2016 – Torbjørn Mohn – Styreleder