Arkiv for August, 2017

Ny lampe over inngangsdøren til parkeringen ved hus 3.

Vi har i dag fått montert en ny lampe i trappehalsen over inngangsdøren til parkeringen fra hus 3. Dette er samme løsning som vi har hatt på tilsvarende sted i hus 2 i mange år. Forhåpentligvis blir lysforholdene i skumringstimene noe bedre nå.

Den nye lampen tenner automatisk når den detekterer bevegelse, og slukker etter ca. 90 sekunder.

30 august 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

Utbedringen av taket over trappehuset fullført.

Vi var heldige med været (tro det eller ei) denne uken, og arbeidene med å fikse taket er fullført. Det gjenstår noen småting med å få på plass igjen de elektriske kablene til alarmanlegget, men vi regner med at dette blir ordnet opp i enten i løpet av dagen, eller tidlig i neste uke. Alarmanlegget er i full drift, så det er ingen fare.

Stillaset vil bli fjernet tidlig i neste uke.

Vi er ganske sikker på at det nå er slutt på alle lekkasjeproblemene vi har hatt her.

18 august 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

 

Utbedring av tak over trappehus på hus 4.

Det er i dag satt opp stillas ved glassoverbygget på hus 4. I neste uke (uke 33) vil arbeidene med utskifting av glasstaket starte.
Det er meningen å fjerne selve glasstaket, og erstattet det med tett tak. På den måten håper vi å unngå tetningsproblematikken som har plaget oss de siste årene, og derved få stoppet lekkasjene.

Arbeidene er dessverre ganske væravhengig, vi kan ikke fjerne det gamle taket i regnvær, da det vil kunne føre til vann i kjelleren. Det betyr at det er vanskelig å si hvor lang tid arbeidene vil ta. Forhåpentligvis finner vi et passende “værvindu” i en av de nærmeste ukene.

Så lenge arbeidene pågår, vil det kunne bli en del støy som er vanskelig å unngå. Dette beklager vi, men vi skal prøve å ikke utføre støyende arbeid før kl 08:00 om morgenen.

For ytterligere informasjon, kontakt styreleder.

9. august 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder