Arkiv for September, 2017

Fjerning av ubrukte (punkterte) sykler i stativene.

 

Det er kommet klager til styret, på at sykkelstativene i garasjen brukes til permanent oppbevaring av sykler.

Som vi har informert om tidligere, er sykkelstativene primært til bruk for dem som BRUKER syklene sine mer eller mindre regelmessig. Det er tungvint for disse å benytte sportsboden. Det er tydelig at dette ikke følges, og vi ser oss derfor nødt til igjen å rydde opp i forholdet. Minst halvparten av plassene (jeg talte 7)  er i dag opptatt av sykler som er nedstøvet og punktert, og disse bærer preg av å ikke ha vært brukt på svært lang tid.

Sykler som ikke er i bruk bes derfor SNAREST fjernet (Sett dem i sportsboden). Ubrukte sykler som ikke er borte fra stativene på sikt, vil bli fjernet!

Kontakt gjerne styreleder dersom du har spørsmål om denne saken.

20. september 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

T-We tilgjengelig for alle.

Canal Digital har nå åpnet for at alle kan benytte T-We tjenesten. Denne tjenesten var tidligere kun tilgjengelig for de som kjøpte raskere internet enn det fellesavtalen har. T-We tjenesten lar deg se TV på nettbrett og på web, i tillegg til blant annet ukesarkiv og start forfra. Nå er den altså åpnet for alle.

For å få T-We til å fungere, må dekoderen koples til internet via nettverkskabel. Oppkoplingen er forklart her (klikk på variant 1).

Har du spørsmål etter å ha lest på Canal Digital sine sider, må du gjerne kontakte meg. Tjenesten anbefales på det varmeste.

20 september 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

Filterbytte ventilasjonsanlegg.

Siste frist for de som ikke mottok ventilasjons-vedlikehold i juni til å hente filtersettet. Filtersettet må hentes hos styreleder SENEST innen søndag 24. september 2017. Filtersett som ikke er avhentet innen fristen vil ikke kunne hentes senere.

18. september 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Impregnering av betongdekket.

Jeg har fått spørsmål i dag om hva jeg driver med på plassen i dag. Enkelt forklart; vi prøver ut en kjemisk rengjøring samt impregnering av noen avmerkede felt. Vi vil så se til våren igjen, om vi opplever mindre groe og skitt på de feltene som er behandlet.

Hvorfor ikke ta alt med en gang? Vi har vurdert det slik at vi gjerne vil forsikre oss om at dette fungerer før vi tar kostnaden med både arbeidene og selve produktet som er brukt. Nanoimpregneringen vi er blitt anbefalt og som vi nå tester ut, koster i innkjøp nesten 30000 kroner (arbeidene kommer i tillegg) for HELE flaten, og da vil vi gjerne være sikker på at det er verd investeringen før vi gjør den.

Takk til spesialistene på Betomur AS og leverandøren SurfaProducts Scandinavia AS (SPS AS) som har bidratt med kunnskap og råd. Håper resultatene står i forhold til forventningene.

15 september 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Ny feil på heisen i hus 1.

Det er dessverre oppstått en ny feil på heisen i hus 1. Løftekablene må skiftes, og det er en komplisert og tidkrevende prosess. Nye kabler må skaffes, noe som viser seg å ta mer tid enn forutsett.

Scanheis har lovet å komme torsdag morgen og da er det håp om at heisen vil være i drift igjen i løpet av dagen.

13. september 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Oppdatering 14. september:

Heisen ble i ettermiddag ferdig reparert og er nå i full drift igjen. Det gjenstår en liten opprydningsjobb i sjakten, og dette vil bli ordnet i løpet av en times tid fredag morgen. Men heisen kan nå brukes igjen.

 

Heisen i hus 1 i ustand.

Scanheis har vært her i dag og sett på heisen i hus 1. Det er dessverre oppståtte en feil i selve heisemekanismen i tillegg til problemene med dørene.

De klarte dessverre ikke å utbedre dette i løpet av fredagen, så heisen blir dessverre stående til over helgen før vi kan få den i drift igjen.

8. september 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Plassen ferdig rengjort.

Takk til Reidar, Øivind og Kjell for innsatsen med høytrykkspylingen av betongdekket. Dere har gjort en kjempejobb, og resultatet er blitt meget bra. Vi får prøve heretter å holde det litt bedre, med litt oftere vask. Da blir kanskje ikke jobben så stor hver gang.

5 september 2017 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Next Page »