Arkiv for May, 2018

Impregnering av betongdekket 31. mai 2018.

KTV Group er snart ferdige med årets store vedlikeholdsoppdrag. Det gjenstår å få på plass igjen sjalusiene på hus 1 og 2, samt overflatebehandlingen av betongdekket.

Betongdekket vil bli behandlet fra morgenen av 31. mai 2018.

Sjalusiene kommer tilbake så snart de er ferdig overflatebehandlet i løpet av juni.

30. mai 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Ekstraordinær generalforsamling 12. juni 2018.

Jeg har i dag distribuert innkalling til den ekstraordinære generalforsamlingen vedrørende elbillading i garasjen.

Møt opp og la din stemme bli hørt.

(De som har kontaktadresse utenfor laget, får innkallingen sendt dit i posten)

30. mai 2018  – Torbjørn Mohn – Styreleder

Utkopling av fjernvarmen.

BKK har varslet oss om at de trenger å koble ut fjernvarmen en kort periode for vedlikeholdsarbeid utenfor vårt anlegg. Utkoblingen vil skje:

ONSDAG 30. mai 2018 fra midnatt (00:01) og til kl 02:00. (Det vil si natt til onsdag)

I utkoplingsperioden vil det kun være begrenset tilgang til varmt tappevann. Vannet blir ikke stengt av, du vil kun merke utkoplingen ved at varmtvannet ikke vil være like varmt som vanlig.

Varmtvannet kommer tilbake så snart arbeidene er ferdige.

28. mai 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Fløenbakken får soneparkering 13. juni.

Det blir fra 13. juni innført soneparkering i vårt nærområde. Sone 21 etableres fra denne dato.

Fra denne dato må det betales for all parkering i Fløenbakken.

Gjesteparkering mellom kl.: 08:00 og 23:00 koster 10 kroner timen, og kan kjøpes på automat i sonen, eller ved bruk av appen “Parkering i Bergen” på mobiltelefonen.

Du kan hente ned kart over den nye sonen her.

Informasjonnskrivet borettslaget har mottatt kan du lese her. Du finner informasjon om hvordan du kan betale for parkering i boligsonene i dette dokumentet.

Full oversikt over samtlige boligparkeringssoner I Bergen (interaktivt kart) finner du her. 

16. mai 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Forvarsel Ekstraordinær Generalforsamling

På oppfordring fra Generalforsamlingen 8. mai 2018, jobber styret med å justere forslaget til finansiering av elbil ladeanlegget. Vi er kommet frem til et forslag som vi vil legge frem på en ekstraordinær generalforsamling 12. juni kl 18:00. Vi tar sikte på å organisere den her i laget (i garasjeanlegget), da dette jo blir eneste sak, skulle det ikke ta så veldig lang tid.

Detaljene blir presentert i innkalling som vil foregå på normalt og reglementert vis, senest 8 dager før møtet.

14. mai 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

 

Sjalusiene monteres opp igjen.

Det er kommet svært blandede tilbakemeldinger vedrørende sjalusiene som ble fjernet for oppussing. Det er langt fra enighet om hva som er best, mange vil ha dem ned, og noen vil ha dem opp igjen. Og noen har skiftet mening i løpet av noen dager. Er det litt påfallende at meningene om å få dem på plass igjen er sterkest blant dem som ikke har dem på egen veranda? Det er ikke rart at alle dem som nå plutslig har fått nesten 3 timer mer sol, og mye mer lys inn i leiligheten, har sterke ønsker om å ikke få dem opp igjen. Noe å tenke på kanskje?

Vi skal nå evaluere status på dem nå, og se hvor mange som lar seg montere igjen, og hvor mange som er for dårlige, så får vi se hvor langt vi kommer. De kommer uansett ikke tilbake med det første. Målet nå er å skaffe en oversikt om hvor mange som må lages på nytt. Så må vi eventuelt få dem bestilt inn før noe monteres tilbake.

Er redd sommeren går før alt er i orden igjen, men det vil jeg komme tilbake til så snart vi har fått oversikt over reparasjonsomfang, leveringstider og kostnader.

Beklager at jeg stakk hånden inn i dette “vepsebolet”. Håper ikke naboskap går fløyten nå? 🙂

14. mai 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

 

Fasadevedlikehold – oppdatering 11 mai.

I dag har KTV Group tatt med seg alle de brune sjalusiene fra hus 1 og 2. Det er planen at disse nå skal sandblåses, brannimpregneres, grunnes og så beises med Burma Teak beis. Så skal de på plass igjen. Detet vil ta ca 2-3 uker!

Det er imidlertid et stort problem med dette, for det viser seg nå etter at de er tatt ned, at omtrent halvparten av dem sannsynligvis er i så dårlig forfatning at de må erstattes. Å erstatte dem kan bli meget kostbart.

Så er jeg blitt kontaktet nå i ettermiddag, av flere av andelseierne som faktisk har bedt om at disse sjalusiene ikke blir montert opp igjen. De vil ikke ha dem tilbake. Så da har vi et dilemma, for hvis dette er en oppfatning som deles av mange, er det jo ingen vits i å starte sandblåsing og overflatebehandling av dem, for så å ikke montere dem igjen. Vi må imidlertid bestemme oss innen mandag ettermiddag, hvis vi ikke vil ha dem tilbake.

Så da ber jeg dere om, dere som vil ha dem tilbake, å kontakte styreleder snarest mulig (mail eller telefon, eller ring på døren). Hører jeg ingenting, kan det tyde på at de ikke savnes og da er det mulig de ikke kommer tilbake.

Dette blir en sak på styremøtet mandag kveld, så da kan det tenkes vi tar en avgjørelse basert på det vi hører.

11. mai 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

 

Next Page »