Arkiv for August, 2018

Internetlinjen var borte i morgentimene i dag.

Canal Digital hadde i natt et “uhell” som førte til at internet linjen vår (og til nesten hele sentrum av Bergen) falt ut. I forbindelse med et planlagt vedlikehold, var det noe som gikk galt og linjen vår var borte fra ca kl 04:00 til kl 11:00 i natt/dag.

De av dere som meldte fra til Canal Digital, og som ville benytte dere av “alltid på nett” garentien, har fått tilsendt en 15GB 4G datapakke (betinger at dere har Telenor mobilabonnement).

I tillegg vil de av dere som betaler ekstra for internetlinjen (gjelder deg som betaler for høyere hastighet enn fellesavtalen), vil få halvert prisen for en måned på neste faktura. Du må imidlertid selv melde fra til Canal Digital for å få dette.

Lurer du på noe i denne forbindelse, kan du kontakte Canal Digitals kundeservice på tlf 915 06 090.

27. august 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Installering av elbil ladeanlegg.

Vi har i dag startet planleggingen av ladeanlegget for elbil. Vi starter arbeidene mandag 1. oktober og regner med å bruke ca 14 dager på å bli ferdig.

Styret vil i neste uke gå ut med detaljert informasjon i postkassene til samtlige. Her vil vi be om å få en bekreftet bestilling fra dem som skal ha en ZAPTEC ladeboks montert på sin plass. I tillegg vil vi be om en bekreftelse fra dere som vil være med å dele på felleskostnadene med kr 3000 i henhold til vedtaket på generalforsamlingen.

Vær rask å svare når bestillingsskjemaet kommer, for at vi skal komme i mål med anlegget innen 15 oktober som planlagt, må håndteringen av formalitetene gå relativt hurtig. Hvis du planlegger å være bortreist i begynnelsen av september, og av den grunn kanskje ikke kan få bestilt innen fristen, må du kontakte styreleder snarest mulig for nærmere avtale.

24. august 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

 

Varsling ved feil på heis!

Når en heis stopper opp, og ikke fungerer som den skal, er det viktig at vi i styret får beskjed. Jo raskere vi får melding, jo raskere kan vi få heisen i orden igjen. Jeg får av og til henvendelser om at en heis har stått med feil i flere dager, uten at noen har reagert.

Jeg sjekker ikke heisene daglig, så hvis de skal holdes i kontinuerlig drift er vi 100% avhengig av rask tilbakemelding fra dere. Med melding til styreleder, vil vi normalt kunne få en heis i drift igjen i løpet av samme arbeidsdag.

Hvis jeg får melding om at en heis står, vil jeg merke den med melding i hovedetasjen (plan 1). Så hvis en heis står, og det ikke henger lapp om det på den, har jeg ikke fått melding, Du bør da snarest mulig gi beskjed, enten ved å ringe styreleder, eller sende en SMS.

Uten slik tilbakemelding, vil vi kunne risikere at feilen ikke oppdages før vaktmester oppdager det, og de er jo her bare hver onsdag vanligvis.

Så oppfordringen er; kontakt meg snarest mulig ved feil, slik at det kan bli ordnet opp snarest mulig!

(Heisen i hus 4 som jeg fikk vite om i dag hadde stått noen dager, ble fikset inne 3 timer fra jeg fikk beskjeden!)

16. august 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder