Arkiv for October, 2018

Utbeding av fliser i hus 4.

Vi startet i dag utbedringen av en del løse fliser i mellomgangen i hus 4, 1. etasje. I den forbindelse vil det bli en del støy i morgentimene i dag. Vi regner med å være ferdig med arbeidene i god tid før helgen løpet av dagen.

24. oktober 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder 

Canal Digital Kabel blir til Telenor.

Fra og med i dag er det slutt på Canal Digital for vår del. Kabelselskapet har hele tiden vært eid av Telenor, og nå slår de sammen hele virksomheten til en. For oss som kunde betyr det lite i praksis; Det blir ingen endring i priser, avtaler, vilkår eller leveranse av produkter og tjenester. Alt vil virke som før.

Du kan lese mer om denne omleggingen ved å klikke på denne linken: tlnr.no/velkommen.

Verd å merke seg at de nå skifter telefonnummer for feilmelding til 915 09000, samme nummer som feilmelding på mobil for dem som har Telenor abonnement. En annen ting er at det også nå blir sømløst å dra nytte av fordelene som de av oss med Telenor mobil gir oss. 

Sjekk ut de nye hjemmesidene, og forsikre deg om at de har fått med seg riktig informasjon om deg fra de gamle sidene.

23. oktober 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Trenger du ladekabel til elbilen?

Elektroimportøren har nå kampanjetilbud på ladekabler, så hvis du mangler kabel som passer til anlegget vårt, kan det kanskje være verd å sjekke ut dette tilbudet? 

Husk at du må ha en kabel “Type 2” for å benytte systemet vårt. 

11. september 2018 – Torbjørn Mohn

Elbil ladesystemet klart til bruk.

Vi ble i dag ferdig med installeringen av ladeanlegget. Systemet kan nå tas i bruk. 

Det er fremdeles noen små justeringer som må gjøres, men det må vi se litt på underveis. Det er litt ustabil dataforbindelse til et par av boksene, men det regner vi med å få orden på i løpet av uken. Ladingen vil fungere uansett.

Dersom du vil ta i bruk ZAPCHARGER PRO appen på mobiltelefon, ELLER du vil logge på online for å følge med på lading og statistikk via web, må du registreres i systemet. Ta da kontakt med Styreleder som kan ordne det for deg. Bruksanvisning til systemet, får du utlevert samtidig.

Har du andre spørmål, ta gjerne kontakt så skal jeg hjelpe så godt jeg kan. 

8. oktober 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

BKK Energitjenester har fått orden på dataoverføringen.

Det har vært en del uregelmessigheter med den automatiske daglige overføringen av innsamlede data fra varmesystemet. De har hatt problemer med å få innhentet de innsamlede data fra datasystemet her i borettslaget og til BKK’s systemer. Data har blitt samlet inn slik det skal lokalt, og all avlesning av målerne i leilighetene har fungert perfekt siden det nye systemet ble installert i februar. Det er altså når BKK Energitjenester har villet hente ut disse data det har vært problemer.

Data overføres automatisk via mobilnettet like over midnatt hver dag, og det viste seg at plasseringen av antennen for overføing ikke var helt optimal. Antennen er nå flyttet ut fra garasjen, og de daglige overføringene fungerer nå feilfritt.

Det understrekes, at det IKKE er, eller har vært, feil ved målingene som er gjort. De lagres nemlig i målerne i hver enkelt leilighet, og det er kun overføringen av data til BKK sine systemer som har feilet en del ganger. Avregningen og fakturering har IKKE vært påvirket av feilen. 

Husk at du kan sjekke dine måledata når som helst ved å logge deg inn på BKK Energitjenester sin kundeside. 

6. oktober 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Ladeanlegg for Elbil snart på plass.

I dag ble arbeidene med oppsetting av Zaptcharger PRO ladestasjoner og infrastruktur (kabling) i vår del av garasjeanlegget ferdig. Det gjenstår nå kun det elektriske arbeidet med tilkobling til strømnettet (i underetasjen)  samt oppsett og test av systemet.

Tilkoblingen og de gjenstående arbeidene vil bli gjort mandag i neste uke, og vi regner med å ha hele anlegget klart til bruk i løpet av mandagen, eller tirsdagen.

5. oktober 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder