Arkiv for November, 2018

Websidene flyttes.

I helgen skal vi flytte websidene våre til en ny server/leverandør. I den forbindelse kan det tenkes at det kan bli noe nedetid lørdag 1. desember. Flyttingen skal egentlig være enkel å få til, så vi regner med at vi er klar igjen i løpet av kvelden. 

De fleste vil kanskje ikke merke omleggingen en gang, men skulle noe skjære seg fullstendig,  kan det tenkes at vi blir borte noe lenger enn planlagt.

29 november 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Budsjettet for 2019 ferdig.

Styret gjorde seg på styremøtet i går ferdig med budsjettet for 2019. Det vil ikke bli behov for økning av felleskostnadene til neste år. En liten justering i KabelTVutgiften blir gjort, men ikke noe mer.

Varsel om fellesutgiftene for 2019, er distribuert i dag.

Finansutgiftene (for dem som har IN-lån) vil nok øke litt i 2019, siden renten nå er på vei opp igjen. Fra 1. januar 2019 må vi betale 1,503% rente på husbanklånet vårt, en oppgang fra 1,413% i siste kvartal 2018. Vestbo vil før 1. desember informere andelseierne med IN-lån direkte hvordan de vil justere finanskostnadene.

21. november 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

 

Energiregning og elbil ladesystem.

BKK energimåling klargjør nå energiregningen for oktober. ALLE de som har fått installert ZAPCHARGER ladestasjon på parkeringsplassen sin, vil fra og med oktober få en ekstra post for elbil ladestrømsuttak på regningen. De som ikke enda har tatt i bruk ladestasjonen sin, vil naturligvis ikke få registrert noe energiforbruk, og beløpet her vil være null. 

Til alle dere som har brukt laderen, ber jeg om at dere SELV kontrollerer at forbruket er blitt korrekt belastet. Har du registrert deg som bruker av systemet, kan du gjøre dette ved å logge deg på Zaptec portalen, enten med APPen eller via webleser på internet. Her er både totalt forbruk, samt laderapport for din ladestasjon tilgjengelig. 

Det er gjort grundig kvalitetskontroll på alle data i anlegget, men dette går gjennom mange ledd, så det er selvfølgelig muligheter for at noe kan være gjort feil underveis. Eventuelle feil må snarest rapporteres styreleder, slik at vi kan få ordnet opp. 

Regningen fra BKK Energitjenester vil sannsynligvis komme i løpet av neste uke (uke 47).

18. november 2018 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Utkobling av fjernvarmen.

BKK har informert om at de på grunn av vedlikeholdsarbeid i nettverket for vannbåren varme, må kople ut varmetilførselen til Fløentoppen Borettslag noen timer mens arbeidene pågår

Utkoplingen skjer:

Onsdag 14. november kl 10:00 til ca. kl 16:00   

I dette tidsrommet vil vi ikke kunne ta ut varmt tappevann eller varme på radiatorene. Det er godt mulig arbeidet KAN bli ferdig før, men de kan dessverre ikke love noe.

BKK beklager ulempene dette medfører for oss som kunde, og har lovet å gjøre sitt ytterste for at utkoplingstiden skal bli kortest mulig.

12. november 2018 – Styreleder