Arkiv for January, 2019

Bybaneutbyggingen nærmer seg stygt!

Vi vil i månedene fremover merke stadig mer til anleggsarbeidene som skal skje i nærområdene her i forbindelse med Bybanen. Det første som skal skje, så tidlig som ut i februar, er at det skal legges nye strømkabler fra transformatorstasjonen bak hus 3, og helt ned i bunnen av Fløenbakken. Disse kablene skal strekkes under hele anlegget vårt, og så skal det legges i en ny gøft nedover hele Fløenbakken. Det ble for fremtidig bruk laget en kulvert med rør i grunnen i garasjen her under utbyggingen i 2005, så man regner med at man slipper å grave inne i garasjeanlegget. Men de må koble seg på denne kulverten, som er avsluttet rett utenfor porten ved innkjørselen til garasjen, så her må det graves.

Arbeidene begynner etter 4. februar, og da skal det graves en grøft fra innkjørselen til garasejeanlegget vårt, og nedover hele gaten. I forbindelse med disse arbeidene vil garasjeanlegget vårt til tider bli stengt for inn- og utkjøring.

Jeg har i dag hatt møte med BKK og vi har startet planlegging for å minske problemene vi får i forbindelse med arbeidene. Det er sterkt fokus på å få dette til så smidig som mulig, og slik at inn- og utkjørselen blir blokkert over kortest mulig tidsrom. Det er ikke snakk om å stenge i dagevis, kun noen timer på formiddager under arbeidenes gang.

Jeg skal komme tilbake med mer detaljer når endelige datoer og tidsrom er avklart. Dere skal få beskjed noen dager på forhånd.

Vil du holde deg oppdatert på dette er det viktig at du følger med her på websiden vår. Meld deg gjerne på epost-varslingen slik at du får melding når noe nytt publiseres her.

Har du spørsmål vedrørende dette eller andre ting, kontakt meg gjerne direkte.

24. januar 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Leilighet 114 lagt ut for salg.

Leilighet 114, det vil si Fløenbakken 82 er i dag lagt ut for salg på finn.no: klikk her (direkte link).

Det er viktig at man henter ned salgsoppgaven og setter seg nøye inn i forholdene rundt salget. Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen. Lagets andelseiere vil ha forkjøpsrett.

Visning skal være onsdag 30. januar, kl. 17:30–18:30

23. januar 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Fjernvarmen tilbake.

Fjernvarmen kom tilbake nå kl 22:00 som planlagt. Det tar litt tid før anlegget vårt er i full drift igjen, men det ser ut til at det ordner seg. I løpet av de nærmeste timene vil nok alt være tilbake til normalen.

Jeg har ikke fått noe meldinger fra BKK Varme nå i kveld, så jeg regner med at utbedringen de har jobbet med har gått som planlagt.

22. januar 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder.

Hjelpeside for Kabel TV

Etter at Canal Digital sine websider ble borte og vi har måttet forholde oss til Telenor sine nettsider, er det jammen ikke lett å finne frem. Jeg har i dag prøvd å finne “Hjelp til TV” sidene som var lett tilgjengelig før. Det er jammen ikke lett, og telenor.no er en dårlig laget labyrint i alle fall hvis man leter etter teknisk informasjon. Jeg fant imidlertid det jeg lette etter, delvis ved hjelp av googling, og fant ut at på denne siden er det et greit startpunkt:

https://www.telenor.no/privat/kundeservice/tvhjelp/

Så trenger du hjelp til oppkobling, konfigurering/oppsett av TV/Dekoder/fjernkontroll så finner du kanskje svarene på den siden.

Et godt startsted hvis du trenger hjelp til utstyr som Telenor leverer er denne:

https://www.telenor.no/privat/kundeservice/

Det er utrolig at det skal være så vanskelig å finne akkurat denne siden, link til siden finner man IKKE dersom man logger på “Min profil”. KUN hvis man går helt ut igjen på startsiden for Privat abbo. Det er sikkert ikke bevisst fra Telenor sin side, men kundevennlig er det ikke.

Så har du problemer med KabelTV eller bredbåndet som Telenor nå leverer til oss, kan det kanskje være greit å merke seg linkene over.

22. januar 2019 – Torbjørn Mohn

Elbil ladeanlegget ferdig oppdatert.

Ladeanlegget er nå ferdig utbedret. Anlegget er ikke lenger avhengig av trådløs (WiFi) datakommunikasjon. Dette gjør at hele systemet blir mer stabilt på alle ladestasjoner enn det har vært til nå. Heldigvis har problemet vi har hatt vært så marginalt at ingen av dem som har brukt anlegget til lading hittil, har merket noe til de få hendelsene vi har hatt.

Leverandøren har tatt på seg ansvaret for utbedringen, og vi har derfor kun hatt marginale utgifter til det som er gjort nå.

Jeg kommer til å overvåke anlegget nøye fremover, og skulle det mot formodning dukke opp problemer igjen, vil jeg selvfølgelig følge dette opp.

21. januar 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Elbil ladeanlegget igjen!

Vi ble heller ikke i dag ferdig med omleggingen, men det er kun flyttingen av selve dataenheten som nå gjenstår, og det regner vi med å bli ferdig med i løpet av mandag formiddag.

Mandag 21. januar kan det derfor bli noen korte avbrudd i ladestrømmen på morgen/formiddag. Påbegynt (ikke ferdig) lading vil da kunne bli avbrutt, men vil automatisk fortsette når anlegget settes i full drift igjen.

18. januar 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Stenging av fjernvarmen!

Vi har mottatt følgende melding fra BKK Varme:

“På grunn av kritiske reparasjoner på fjernvarmenettet vil BKK Varme stenge ned varmeleveransen tirsdag 22/1-19 kl 19:00. Forventet nedetid er mellom 2,5-3 timer.
Vi beklager ulempene det medfører for dere. ”

Dette betyr i klartekst at vi blir uten varmtvann og radiatorvarme disse timene. Jeg har anmodet BKK Varme om å utsette dette til nattestid, men har ikke fått noe gehør for det. Vi får bare sørge for at det er nok varme i leiligheten til å holde disse timene, eventuelt bruke elektrisk oppvarming hvis mulig.

18. januar 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Next Page »