Arkiv for August, 2019

Driftsmelding TV, Bredbånd og Elbil ladesystem.

Følgende melding mottatt fra Telenor i dag:

Driftsmelding fra Telenor:
Grunnet nødvendig arbeide i ditt område av BERGEN kan det oppstå brudd på dine bredbånds- og TV-signaler 30.08.2019 mellom kl 08:00 og kl 16:00. Dersom du ikke har signaler etter dette, anbefaler vi at du slår av og på strømmen på ditt utstyr. Vi beklager ulempene dette kan medføre.

Dette vil også kunne påvirke elbil ladesystemet vårt, da dette styres via internettlinjen. Ladekapsitet kan bli redusert pga manglende internettlinje.

29. august 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Websiden oppe igjen!

Vi var dessverre utsatt for et innbrudd (Hacking) på nettstedet vårt natt til torsdag 22. august. Uvedkommende hadde da klart å bryte seg inn og infisere hele nettstedet med såkalt malware. Sidene ble derfor torsdag morgen stengt ned. Målet med angrepet er uvisst, jeg har ikke brukt mye tid på å finne ut av det, men konsentrert meg om å få gjenopprettet og sikre det for ettertid. Alt skal nå være på plass slik det var før hackingen skjedde.

Ingen opplysninger eller data er kompromittert. Nettstedet har/hadde ingen personlige data eller annen personlig informasjon lagret (les gjerne personvernreglene våre på nytt). Da vi ryddet opp i nettstedet i henhold til de nye GDPR reglene i fjor, ble alle meldinger og kommentarer med personlig informasjon slettet og fjernet helt.

Nettstedet er nå i full drift igjen, og jeg kan ikke annet enn beklage 4 dagers nedetid. Takk til all hjelp fra Christian, og teknikerne til Domeneshop (leverandør av webhotellet som huser sidene våre), som har bistått meg med oppryddingen.

26. august 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Vedlikeholdsarbeid på fasader.

KTV Group begynner i morgen (6. august) forberedelser til årets malearbeider. En del bordkledning skal rengjøres og males. De begynner med å vaske ned overflatene i 5. og 6. etasje mot Årstadveien på hus 2, og i den forbindelse må dere fjerne gjenstander (på svalgangene) som kan være til hinder, eller som kan ta skade av rengjøringen. Malingen vil bli utført så snart været tillater det etter at veggene er rengjort.

På de andre husene er det kun mindre deler/flater som skal rengjøres og males, og vi regner ikke med at det vil føre til problemer for oss som bor her. Det er kanskje lurt å holde vinduene lukket når rengjøringen pågår (i arbeidstiden fra 08:00-16:00).

Beklager sen varsling om dette, men jeg fikk ikke melding fra KTV om dette før i dag.

5. august 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder