Arkiv for November, 2019

Garasjeporten utbedret.

I dag er ytterporten til garasjeanlegget reparert og vi har fått på plass en ny mottaker for portåpnerne. Porten vil bli satt i full drift igjen snarest mulig, og da vil man ikke lenger kunne åpne med portåpner som ikke er omprogrammert.

Det er i dag delt ut et skriv i postkassen til samtlige andelseiere, med detaljert informasjon om hvordan du skal forholde deg. Følg instruksjonen i skrivet så unngår du å bli utestengt fra garasjeanlegget mellom kl 23:00 og 06:00.

20. november 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Hærverk i garasjen.

Vi er dessverre blitt utsatt for hærverk i garasjen. Radiomottakeren til portåpnere for YTTERPORTEN er revet av og er borte. Dette fører dessverre til at porten ikke lukker om natten.

Det er bestilt ny mottaker, og forhåpentligvis får vi dette i orden til i neste uke. Da må samtlige portåpnere omprogrammeres. Jeg kommer tilbake med mer praktisk informasjon om hvordan vi skal få dette gjennomført. (Samtlige portåpnere må fysisk samles inn for å få dem programmert).

Intil videre på dessverre ytterporten stå åpen hele døgnet.

13. november 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Test av brannvarslingsanlegg i dag.

Vi har i dag utført den årlige sjekken av brannvarslingsanlegget. Servicetekniker fra leverandøren har sjekket alt, og anlegget er i orden.

Hvis du hørte en alarmklokkene ringe i morges, var det når disse ble testet. Det var med andre ord ingen brann.

  1. november 2019 – Torbjørn Mohn – Styreleder