Arkiv for October, 2020

Problemer med bredbåndsmodemet?

Det har den siste tiden vært svært mange som har hatt problemer med at modemet til bredbåndet slutter å fungere. Mange har derfor vært uten internettforbindelse i flere dager mens de venter på å få nytt tilsendt fra Telenor Bredbånd.

Utstyret har stått i drift i nesten 6 år, og er nok modent for utskifting. Jeg har derfor bedt Telenor Bredbånd om å sørge for utskifting av samtlige av disse modemene snarest mulig, slik at vi unngår flere feiltilfeller. Det kan være vanskelig (og dyrt) for mange å være uten bredbåndet i disse Koronatider med mye hjemmekontor. Det er ikke alle som kan benytte “Alltid på nett-garantien”, den betinger at man er mobilkunde hos Telenor.

Det ser for meg ut som om de allerede i dag har sørget for utsendelse av nye modem til dere, jeg og flere med meg har i alle fall i dag fått melding fra Posten om at det er pakke på vei fra Telenor Bredbånd. Da er nok nye modemer på vei regner jeg med.

Jeg skal informere nærmere her på websiden, eller med skriv i postkassen, når jeg har fått klarhet i hva som egentlig foregår, og hva som forventes av hver enkelt av oss. Jeg vet heller ikke om resten av utstyret (Dekoder og WiFi ruter) også byttes nå, det skal jeg prøve å finne ut av.

Ta gjerne kontakt med undertegnede om du føler behov for mer informasjon, men vent gjerne til i morgen ettermiddag, slik at jeg selv kan bli oppdatert fra Telenor.

28 oktober 2020 – Torbjørn Mohn – Styreleder