Arkiv for November, 2021

Reparatør fra Caverion kommer på torsdag 25. november!

De av dere som har bestilt utbedring av feil på ventilasjonsanlegget, vil bli kontaktet på telefon av reparatøren i dag eller i morgen. Arbeidet er planlagt utført hos alle i løpet av torsdag 25. november. Dersom det ikke skulle være mulig for deg å være hjemme, må du eventuelt bestille separat serviceoppdrag. Det vil nødvendigvis da bli en del dyrere.

Det er viktig at du svarer på telefonen, når Sindre ringer. Dersom du ikke svarer, må du selv kontakte Caverion for nærmere avtale.

22. november 2021 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Vedrørende bestilling av utbedring av ventilasjonsanlegget.

Caverion har i dag informert meg on at de nå har fått nok bestillinger til å utføre arbeidet. Delene som skal brukes er i dag satt i bestilling fra Flexit, og dere vil bli kontaktet av servicefolkene når de har fått det inn til lager i Bergen. Det er foreløpig for tidlig å gi noen fast dato, men nå er i alle fall prosessen satt i gang.

Jeg minner om at utbedringsarbeidene er en avtale mellom andelseier og Caverion, og borettslaget er ikke en del av denne prosessen. Eventuelle forhold rundt selve leveransen, må derfor formidles direkte til Caverion.

2. november 2021 – Torbjørn Mohn – Styreleder