Arkiv for June, 2022

Fjernvarmeanlegget utbedret

Vi har i dag hatt rørlegger her som har utbedret feilen vi har hatt på fjernvameanlegget. Varmen til radiatorene er planlagt påslått igjen i begynnelsen av august. Vi velger å ikke gjøre dette før, da det sparer oss for store beløp i redusert varmetap i anlegget.

28. juni 2022 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Vedlikehold på fasader hus 2 og 4.

Det skal utføres en del vedlikehold på fasadene på hus 2 og 4 de nærmeste dagene. Bordkledning skal reparares på fasadene som vender mot kirkegården. Det er en del av bordkledningen som er løsnet, og som skal på plass igjen. Disse fasadene skal males etter ferien.

Det vil bli en del støy fra lift og banking i veggen så lenge arbeidene pågår. Vi regner med å være ferdig med mesteparten i løpet av fredag 24. juni, men det er mulig også en del av mandagen går med.

Kontakt styreleder for ytterligere informasjon.

23. juni 2022 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Varmtvannet blir borte torsdag kveld.

Melding fra Eviny Termo AS: Fjernvarmen på Årstad blir stengt ned førstkommende torsdag 23.06.2022 fra klokken 21.00 på kvelden og til ca 05.00 fredag morgen. Det er behov for å stenge i forbindelse med med omlegging på Haraldsplass. 

Det betyr at vi blir uten varmt tappevann denne kvelden og natten. Vi får håpe varmtvannet er tilbake til morgendusjen fredag morgen. 🙂

20. juni 2022 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Ettersyn på ventilasjonanleggene utført.

Caverion gjorde i går kveld ferdig runden med ettersyn. Det var også denne gangen noen anlegg med feil. Dessverre var det også denne gangen noen steder vi ikke kom til. Det er nå leiligheter som ikke er sjekket av tekniker siden 2019!

Caverion forbereder nå arbeidet med de anleggene som må utbedres, og vil prøve å få ko-ordinert arbeidet etterhvert som bestillingene mottas. Det vil kunne gjøre utskiftingen noe rimeligere om dette kan utføres planmessig og samtidig i flest mulig leiligheter. Vi planlegger å få dette utført snarest mulig, så vær rask med bestillingen!

De av dere som ikke var hjemme da ettersynet ble utført, må selv sjekke at anlegget fungerer. Dere kan få utdelt filtersett ved SNAREST å henvende dere til styreleder. Dere MÅ sjekke at begge viftemotorene går rundt. En stillestående viftemotor lager varmgang som kan gi følgeskader på anlegget, eller i verste fall forårsake brann.

Neste ettersyn blir i juni 2023.

17. juni 2022 – Torbjørn Mohn – Styreleder.

Rengjøringen i garasjen ferdig.

Støvsuging i garasjen er nå ferdig utført, og bilene kan nå parkeres igjen.

8. juni 2022 – Torbjørn Mohn – Styreleder