Arkiv for January, 2023

Radonmålinger utført.

Det er i vinter utført radonmålinger i en del utvalgte leiligheter på bakkeplan. Vi har valgt å foreta dette som stikkprøver på de mest utsatte leilighetene, basert på målingene fra 2013.

Resultatet fra målingene er nå klart, og i samtlige leiligheter vi har målt ligger resultatet langt under det som defineres som tiltaksgrense. Målingene ligger her i området mellom 0 og 85 Bq/m³. Les mer om radon på Eurofins hjemmeside her. Det er med andre ord ikke nødvendig med noen ekstra tiltak ut over det vanlige vedlikeholdet av ventilasjonsanlegget (regelmessig filterbytte) som du selv har ansvaret for.

De av dere som har hatt sporfilmbrikker i leilighetene i november og desember, kan få tilsendt rapporten for din leilighet ved å kontakte styreleder.

26. januar 2023 – Torbjørn Mohn – Styreleder

Feil på KabelTV/Internet og elbil ladesystem

Det har de siste kvelder/netter vært en feil på kabelTV og internettforbindelsen. Det arter seg slik at TV signalet gradvis faller bort sent på kvelden (i 23 tiden?), og til slutt blir det helt borte. Samtidig forsvinner internettforbindelsen litt senere. Natt til fredag kom signalene tilbake igjen ca kl 05:00 om natten, og natt til lørdag noen steder ca kl 02:00. Ikke alle kommer seg på nett igjen når signalene er tilbake.  Har du problemer, prøv å slå av modemet i 30 sekunder før du slår det på igjen.

Ring i så fall Telenor og registrer feilen, så får du samtidig tilbud om datapakker på mobil dersom du er mobilkunde hos Telenor.

Jeg har vært i kontakt med Telenor, som har registrert at det er en feil her hos oss, og at de jober med å rette den. Rettetid uviss. Det er også kommet meldinger om at TV signalene heller ikke er i orden nå lørdag formiddag. Av en eller annen merkelig grunn gjelder det ikke alle. Det er viktig at dere melder feilen til Telenor!

Problemene med nettforbindelsen, går dessverre også ut over elbil ladeanlegget vårt, da det er avhengig av internettforbindelse for at lastfordelingen skal fungere. Når nettet faller bort, vil samtlige ladebokser få redusert ladekapasitet, eller falle helt bort. Inntil feilen er rettet vil dessverre ladeanlegget til tider ikke fungere som det skal.

21. januar 2023 – Torbjørn Mohn – Styreleder