Arkiv for February, 2023

Rengjøring av fasader og svalganger.

I vår/sommer skal hus 3 og 4 (Fløenbakken 56-64) males. Dette betyr at bordkledning, vinduer og terrassedører må rengjøres skikkelig med høytrykkspyler og Selfcleaner. Arbeidene med rengjøringen vil starte så snart været tillater det, kanskje allerede i slutten av denne uken, eller neste? De berørte leilighetene vil bli varslet direkte når vi har fastsatt dag for rengjøringen. Det er viktig at balkongene ryddes slik at KTV kommer til vegger og terrassedør, men det skal ikke være nødvendig å fjerne gjenstander som ellers tåler å få vannsprut. Det viktigste er at man kan komme til veggene med spylingen.

I samme runde skal svalganger og trapper på hus 1 og 2 (Fløenbakken 66-86) også rengjøres. Samtlige takrenner og nedløp skal også spyles rene. Gjenstander som blokkerer tilkomst til renner og nedløp på svalgangene må fjernes slik at de ikke hindrer arbeidene.

Vi gjør disse forberedelsene allerede nå, slik at vi skal unngå spyling på balkonger og terrasser når “utesesongen” er i gang. KTV har mange slike oppdrag nå i vår, og det er derfor viktig for oss å komme i gang så snart det er mulig.

Har du spørmål rundt dette, kontakt gjerne styreleder.

27. februar 2023 – Torbjøen Mohn – STyreleder.

 

Forhåndsvarsel om generalforsamling 2023

Det vil bli avholdt ordinær generalforsamling i Fløentoppen Borettslag 9. mai 2023.

Detaljene finner du i forhåndsvarselet som i dag er levert i postkassene.

Innkalling med årsregnskap og årsmelding vil bli sendt ut i god tid før generalforsamlingen.

 

22. februar 2023 – Torbjørn Mohn – Styreleder