Personvernregler

Hvem er vi?

floentoppen.no og fløentoppen.no er et privat eid nettsted drevet av styreleder i Fløentoppen Borettslag.

Hvilke data innsamles her, og hva vi bruker det til.

Kommentarer.

Kommentarer er avslått for å unngå å samle personlig identifiserbar informasjon. Eventuelle kommentarer kan rettes direkte til styreleder.

Google Analytics.

Google Analytics er en web analysetjeneste levert av Google, som sporer og rapporerer trafikken på nettstedet. Google bruker de innsamlede data for å spore og overvåke bruk av tjenesten. Data er delt med andre Google tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Du kan forhindre at aktiviteten din gjøres tilgjengelig for Google Analytics tjenesten, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Denne “Add-onen” kan settes opp til å forhindre Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksis fra Google, kan du gå til websiden for personvern og vilkår for Google: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Innebygd innhold fra andre nettsteder.

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler, etc.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på den nettsiden.

Annonser.

Der er ingen annonser på dette nettstedet.

Hvor lenge vi beholder dataene om deg.

Du har rett til å vite hvor lenge vi beholder dataene dine, og vi kan ikke holde dataene i det uendelige. Vi lagrer imidlertid ikke noen personlig identifiserbar informasjon.

Hvilke rettigheter har du over dataene dine.

Du har rett til å motta en kopi av data vi har på deg. Fordi vi bevisst ikke registrerer noen av dataene dine, vil imidlertid eksporten av disse data være tom.

Kontaktinformasjon.

For kommentarer eller spørsmål, kontakt gjerne Styreleder i Fløentoppen Borettslag direkte.

Se forøvrig Personvernerklæringen til Fløentoppen Borettslag under Dokumenter.